Kontakt

Kontakta oss

Ange önskat datum för fotograferingen/filmningen.
Ange platsen för fotograferingen/filmningen.
Beskriv uppdraget genom att ange vad ni önskar fotografera eller filma, alternativt bara ställ en fråga.

Dataskyddspolicy

FAQ

Hur ser processen ut?

Efter att ni skickat en förfrågan, läser vi igenom inom 24 timmar och kontaktar er för att höra mer om era önskemål och presenterar ett passande upplägg. Detta gör vi antingen via mail eller över ett digitalt möte. Om det känns bra skickar vi ett uppdragsavtal med alla detaljer. Väljer ni att gå vidare med oss betalar ni en deposition för att bekräfta bokningen. Nu börjar det roliga!

Vad händer efter att vi bokat?

Vi strävar efter att göra upplevelsen så smidig som möjligt. Vi inleder alla uppdrag med ett digitalt möte för att höra mer om era önskemål och planera tillsammans. Vid större uppdrag, exempelvis bröllop, erbjuder vi vanligtvis en provfotografering för att skapa bästa förutsättningar för en perfekt dag! Naturligtvis är vi alltid tillgängliga och bidrar mer än gärna med rådgivning fram till foto- eller filmdagen.

Jag har aldrig blivit fotograferad innan, hur ska jag göra framför kameran?

Det är helt naturligt att vara nervös framför kameran och inte veta hur man ska stå eller röra sig. Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig bekväm och guidar dig för att få så naturlig ”look” som möjligt.

Hur får jag mina bilder eller min film?

Vid fotografering levereras alla bilder i ett webbgalleri som du kan dela fritt. Bilderna är i högupplöst JPEG-format och går att ladda ner för dig att använda som du vill. För filmmaterial levereras filerna via en länk eller QR-kod på ett snyggt, digitalt kort, alltid i 4K-upplösning. Detta passar för att dela som ni önskar, men ni får även originalfilerna i .mp4- eller .mov-format.

Får jag använda materialet som jag vill?

Alla detaljer finns i avtalet, men generellt sett behåller vi upphovsrätten till allt material, men ni får använda det som ni vill, t.ex för publicering på sociala medier, framställning, tryck, eller annat. När ni signerar avtalet godkänner ni att vi har rätt att använda materialet till vår portfölj. Detta för att vi fortsatt ska kunna utveckla vår verksamhet och göra det vi älskar!

Vad händer om vi eller ni blir sjuka eller får förhinder?

Om det skulle hända att ni behöver omboka så går det bra tills vi hittar ett nytt datum som passar båda.
Om vi får förhinder kommer vi alltid göra allt vi kan för att hitta en lösning. Vi har goda kontakter i ett brett nätverk av erfarna fotografer och videografer.

Rulla till toppen