Tjänster

Varför välja oss?

Kreativ storytelling

Oavsett foto eller film ser vi till att fånga er dag på ett kreativt och unikt sätt, med en genomgående professionell stil, efter era önskemål. 

Högsta kvalitet 

Vi använder utrustning och digitala verktyg av högsta kvalitet för att materialet ska ge ett konsekvent intryck, både i stil, färg, och ljussättning. 

Multipel back-up 

Det vi producerar ser vi självklart till förvaras och levererar på ett säkert sätt med back-up i fler steg, både fysiskt och digitalt.

Bröllop

Med utgångspunkt i Stockholm och med tillgänglighet världen över är vårt mål att berika ert bröllop med vackra foton och film som fångar er dag på ett unikt och professionellt sätt. Vi vill att ni ska känna er bekväma och avslappnade framför kameran, så att känslan som förmedlas blir personlig och genuin. Vi är flexibla och dynamiska i vårt arbete - oavsett miljö eller utformning av bröllopet har vi alltid högsta engagemang för att säkerställa de bästa resultaten.

"Oscar var helt fantastisk som fotograf, otroligt nöjd med bilderna. Sjukt engagerad hela vägen från bokning till bröllopet och känner att vi inte kunde valt en bättre fotograf. Kan verkligen rekommendera honom!"

Din investering

Silver

12 500 SEK

5h – Vigsel & Porträtt

Bröllopsfoton i ett vackert webbgalleri inom 8 veckor

Guld

19 500 SEK

10h – Heldag från Förberedelser till Middag

Fotografens utvalda foton inom 1 vecka & Finalt album inom 8 veckor, båda i vackert webbgalleri

Platinum

22 500 SEK

12h – Heldag från Förberedelser till Fest

Fotografens utvalda foton inom 1 vecka & Finalt album inom 4 veckor, båda i vackert webbgalleri

Drönarfotografering

Skräddarsytt fotoalbum i lyxigt format med era favoritfoton

Bröllopsfilm

29 000 SEK

12h – Heldags filminspelning

Trailer med bröllopets höjdpunkter inom 2 veckor & Film inom 10 veckor, levererat i 4K-upplösning

Drönarfilmning

Möjlighet att kombinera både foto och film – Kontakta oss för prisförslag

I alla paket ingår alltid ett första möte för planering och obegränsad rådgivning. Allt foto- och filmmaterial levereras professionellt bearbetat i högupplöst format.

Destination Bröllop

Ska ni gifta er utomlands?

Fånga magin på din destination.
Vi älskar att resa och ser fram emot att skapa en visuell berättelse för just er kärlekshistoria, kanske på er favoritplats i världen? 

Låt oss förvandla ditt destinationsbröllop till ett tidlöst minne. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Vi erbjuder just nu destinationsbröllop mot enbart rese- och logikostnader – detta gör vi för att bredda vår portfölj. Ta chansen och ta med oss!

Porträtt & Familj

Genom att använda en mix av naturligt ljus och kreativ komposition strävar vi efter att skapa bilder som är både autentiska och konstnärliga. Varje session är noggrant planerad för att spegla stämning och din unika personlighet. Vi fångar minnet av dig och dina nära och kära.

Lilla Paketet

60 min fotografering
10 foton i vackert webbgalleri

3 500 SEK

Stora Paketet

90 min fotografering
20 foton i vackert webbgalleri
En fototavla av utvalt foto (60x40cm)

5 000 SEK

Företag & Event

Med fokus på detaljer och kreativt öga för affärsbehov skapar vi bilder som stärker ert varumärke. Ta ert foto- och filmmaterial till nästa nivå. Oavsett om det är för företagsevenemang, marknadsföring, konferenser, eller speciella tillfällen, strävar vi efter att leverera professionellt material utifrån era önskemål.

Rulla till toppen